Go Back

Budincă de paste cu brânză proaspătă, curmale și cocos

Budincă de melcisori cu brânză
Salvează pe Pinterest
categorie Gustări
keyword budincă de paste cu brânză, budincă de paste cu brânză, curmale și cocos
Pregătire 15 minutes
Gătire 30 minutes
Porții 4 persoane

Ingrediente

  • 300 gr paste făinoase melcișori, sau orice alt fel
  • 500 gr brânză proaspătă
  • 3 ouă
  • 10 curmale
  • 2 linguri cocos fulgi
  • 2 linguri zahăr
  • 2 linguri smântână
  • 1/2 linguriță sare pentru brânză
  • 1 linguriță sare pentru apa în care fierb pastele

Mod de Preparare

  • Punem la fiert 2 litri de apă. Adăugăm sarea.
  • Când dă în clocot, punem pastele. Amestecăm des. Lasăm să fiarbă 15 minute.
  • Într-un castron amestecăm brânza, ouăle, smântâna, curmalele tocate mărunt, fulgii de cocos, zahărul și sarea. Dăm drumul la cuptor, la 180 grade C.
  • Scurgem pastele de apă, apoi le amestecăm cu compoziția de brânză.
  • Le punem într-un vas uns cu unt, și le coacem în cuptor 30 minute, la 180 grade C. (Sau până se rumenesc un pic, deasupra)